به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، عبدالرضا عباسپور، معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست که با هدف تعیین اهداف کلان، تشکیل کارگروه های تخصصی و تعریف وظایف اجرایی هر یک از کارگروهها و همگرایی بین استانی با حضور، امیرحسین دانشکهن مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز و معاونان بهداشت و درمان استانهای یزد، البرز، آذربایجان غربی، گلستان، مازندران، خراسان رضوی، لرستان و خوزستان در مجموعه فرهنگی و تفریحی عرفان کرج برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطر شهدا، تشکیل این کارگروه را ارزشمند دانست و تصریح کرد: این کارگروهها در تدوین برنامههای بهداشت و درمان نقش موثری خواهند داشت.
عباسپور با تاکید بر اینکه درمان ایثارگران از اولویتهای جناب آقای مهندس اوحدی است، گفت: مجموعه نیروهای ستاد با استانها یکی هستند و همه باید با همکاری یکدیگر در جهت خدمت به ایثارگران تلاش کنند. بنیاد در زمینه پرداخت بیمه تکمیلی ایثارگران به روز است و در این موضوع هیچ بهانه ای وجود ندارد، لذا ایثارگران در بحث بیمه تکمیلی نباید دچار مشکل باشند، بنیاد در این زمینه باید از بیمه مطالبه لازم را داشته باشد.
معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در خصوص مراکز طرف قرارداد با بیمه دی نیز گفت: اولویت مراجعه ایثارگران باید مراکز دولتی سپس مراکز وابسته بنیاد و در انتها مراکز خصوصی باشد و رعایت تعرفهها در هریک از این مراکز نیز الزامی است. برای سال آینده نیز هرچه سریعتر جلسات کارگروهها تشکیل و استانها نظرات خود را در خصوص پیشنویس قرارداد بیمه تکمیلی جهت تدوین یک قرارداد خوب ارسال کنند. شما قدرت تصمیمگیری دارید و بنیاد محکم در کنار همکاران خو در استانها ایستاده است و از شما در راستای مطالبه امور ایثارگران حمایت خواهد کرد. ما در عمل باید رضایتمندی ایثارگران از خدمات ارائه شده را مشاهده کنیم.
عباسپور با تاکید بر اینکه مجموعه بهداشت و درمان استانها باید به کارهای تخصصی بپردازند، گفت: زمانی که از درمان عمومی ایثارگران خیالمان آسوده شد باید به بحثهای تخصصی بپردازیم و کارهای تخصصی مثل پایش سلامت ایثارگران، نظارت بر بیمارستانهای روانبخشی و راهاندازی کلینیکهای تخصصی در استان بپردازیم. راه اندازی کلینیکهای تخصصی در استانها کاری ارزشمند و واجب است و با راهاندازی این کلینیکها میتوان پایشهای تخصصی را به راحتی بیشتری انجام داد، لذا استانها در این زمینه تعجیل کنند. برنامه عملیاتی ارتباط خوبی بین بودجه و کار برقرار کرده و این به نفع دستگاه است اما این برنامه در بخشهایی نیاز به بازنگری دارد که باید با ارائه نظرات استانها بهبود پیدا کند.
در این نشست مقرر شد هریک از استانهای حاضر در این جلسه به عنوان معین و مسئول یک کارگروه نسبت به برگزاری 4 جلسه در طول سال اقدام و در خاتمه اهدافی همچون ایجاد انسجام و هماهنگی بیشتر در بین معاونین بهداشت و درمان استانها، هماهنگی عملیاتی در پیگیری امور کاری حوزه معاونت بهداشت و درمان، ایجاد انگیزه برای انجام پژوهش، همگرایی بیشتر در اجرای بهتر وظایف محوله در بهداشت و درمان، استفاده از پتانسیل بالقوه استانها، مشارکت فعال و موثر استانها در تصمیمسازی برای اجرای سیاستهای کلان این حوزه، ایجاد تعادل و انگیزه بیشتر در معاونان جهت ارتقاء جایگاه حوزه معاونت بهداشت و درمان برای کارگروه های تخصصی تعریف شد.
ارائه گزارش کار فصلی هر استان در حوزه معاونت درمان و نحوه اجرای آن و اطلاع به سایر استانها، ارائه پیشنهادات ملی مرتبط با فعالیتهای بهداشت و درمان به ستاد، بررسی آئیننامههای نیازمند به تغییر متناسب با نیاز بومی هر استان، شناخت نقاط قوت و توانمند هر استان در حوزه بهداشت و درمان به منظور فراهم نمودن بستری مناسب جهت بهرهبرداری سایر استانهای همجوار به عنوان بهترین روش اجرای کار، آگاهی از چالشهای موجود در هر استان و تلاش در جهت رفع موانع و مشکلات موجود از طریق بارش افکار، جمعبندی و ارائه گزارش رئیس کارگروه به دبیرخانه مناطق جهت پیگیری و اطلاعرسانی به سایر استانها و وظایف و نقطه نظرات دبیرخانه جهت طرح در کارگروه منطقه مورد نظر از جمله وظایف تعریف شده برای کارگروهها است.
انتهای پیام/